De-ale mele

Mai demult mă gândeam că nu am şi eu un hobby, ca tot omul. Să spun că am ca hobby-uri cititul, plimbările, filmele etc sună cam nepotrivit, de vreme ce aceste activităţi nu-mi inspiră foarte multă pasiune. Plus că mă plictisesc incredibil de repede de locuri, de cărţi, de oameni, de activităţi, de sortimente de ciocolată… trebuie să variez ruta către casă ca să nu o iau razna. Ştiu, ciudat. Însă o activitate care mă pasionează şi-n care mă pierd adesea cu orele este crearea de farduri minerale. Îmi place să le fac pentru mine, pentru prietene, îmi place să lucrez cu culorile şi texturile şi să experimentez. Culorile din imagine sunt făcute de mine pentru următorul concurs de machiaj de pe forumul roz.

Forumul roz este un forum plin de armonie şi bună-dispoziţie, unde moderatorii nu permit certuri stupide cum am întâlnit pe alte forumuri. Câte capete atâtea idei, doar că aici ideile sunt exprimate civilizat, chiar dacă exprimă un dezacord. De aceea intru cu plăcere acolo, adesea arunc un ochişor la mărgeluţe, căci multe fete creează bijuterii, mai are loc câte un concurs sponsorizat chiar de fete… Regret doar că nu am timp să fiu „în priză” cu toate subiectele. Categoria mea favorită este cea de „lucruri de care nu mai ai nevoie”, unde fetele pun la vânzare sau la schimb produse care nu li se potrivesc sau pe care nu le mai folosesc. Nici nu ştiţi de cât auto-control trebuie să fac uz ca să nu iau o tonă de chestii. Un topic identic este pe şi forumul e-joy, pe care-l frecventez mai rar, din lipsă de timp.

Culorile din imaginea de mai sus sunt făcute cu ingredientele din kiturile pentru farduri pe care le-am pus la dispoziţia doritoarelor iar în curând, cel mai probabil de sărbători, voi face un astfel de set de farduri minerale pentru concursul de Crăciun.

{ 9 comments… read them below or add one }

Sadie

Astept cu interes si concursul de Craciun, si rezultatele celui aflat in desfasurare!
Nice hobby, by the way!

Răspunde

Gabriela

Concursul de Crăciun sper să fie ceva fain, poate atrag şi alţi sponsori să pot oferi mai multe premii… să văd. 🙂

Răspunde

Sadie

Desi e un aspect important, pe mine ma tenteaza mai mult ideea de concurs asa ca premiul nu e miza, din punctul meu de vedere.
Oricum, iti urez succes!

Răspunde

Anda Zelenca

Si mie imi place foarte mult forumul roz dar din lipsa de timp nu apuc sa fiu la curent cu toate topicurile. 🙁 plus ca fetele posteaza asa de des.
Si ce mai imi place e ca toate utilizatoarele par a fi prietene intre ele. That’s cool.

Răspunde

WhisperOfSecret

Foarte frumos ai descris tu acolo forumul. Iar despre farduri, jos palaria! O sa particip cu sigurantala urmatorul concurs de machiaj. Sper sa fiu una dintre norocoasele care o sa castige unul dintre fardulete 😡

Răspunde

Andreea Crisan

Imi place mult blogul tau, iar machiajul este parte din viata noastra zi de zi

Răspunde

peafowlady

Aha, deci si tu faci handmade : D
Acum cativa ani am gasit o carte de frumusete din anii 80 romaneasca si tin minte ca si acolo te invata cum sa iti prepari tot felul de produse dar pana la urma m-am lasat pagubasa, am avut initiativa dar nu gaseam materia prima…
Oricum imi plac mult culorile facute de tine. Eu una nu am prea multa experienta cu machiajul mineral si sunt dezamagita de fardurile de pleoape. Mie-mi plac culorile intense si tot ce am incercat pana acum mineral a fost cam slab pigmentat. Indrumari? : )

Răspunde

Gabriela

Sunt 2 companii de machiaj mineral care au din ce am văzut culori intense. La ele îmi clătesc eu ochii. Prima este Concrete Minerals şi a doua este My Beauty Addiction. Ambele sunt pe facebook şi acolo au şi fotografii cu fardurile aplicate. Din păcate sunt din SUA, trebuie luate de acolo online.
Nu toate fardurile minerale sunt slab pigmentate, depinde cum sunt făcute. Eu am luat de la aceeaşi companie farduri care au fost wow şi farduri pe care le-am aruncat că erau foarte diferite de cum arătau în borcan.

Răspunde

peafowlady

M-am uitat la poze si unele arata chiar bine… pacat ca sunt din SUA, eu nu comand din strainatate. Sau… inca! : )

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: