Curăţenie … de toamnă!

În ultimul timp am redus timpul petrecut în faţa computerului în timpul liber. Ajutorul mi-a venit în timpul vacanţei petrecute cu familia prin alte locuri unde nu am avut net. În schimb am avut cărţi şi am constatat că sunt mai relaxată, mă odihnesc mai bine şi am mai mult timp pentru chestii mărunte. Aşa că am cam dispărut de pe net. Am vrut să-mi şterg şi contul de Facebook dar culmea, nu am băgat bine parola şi m-am enervat să tot insist.

Am făcut curat şi aici ştergând toate articolele care nu mai erau de actualitate şi pe cel despre Revlon Colorstay şi uleiul de argan că mă disperau cei care-şi făceau publicitate în comentarii, fără să ţină cont că acest site este proprietatea mea. Mă săturasem să-i tot bag în spam!

Dacă au dispărut anumite articole… asta este… le-am şters!

Voi mai posta articole că nu se ştie cui îi vor fi de folos, dar încerc să reduc accesul la net aşa că s-ar putea să nu răspund prea repede la comentarii.

Am de gând să vă povestesc cum a fost la terra park… săptămâna viitoare 🙂

Până atunci să aveţi grijă de voi şi să vă bucuraţi de frumoasa toamnă.

{ 1 comment… read it below or add one }

Georgi

Buna,vreau sa zic ca ti-am descoperit site-ul,cautand pe google despre benzi depilatoare de la farmec..cautam pareri de la oameni obosnuiti :)))
Ce sa zic..am stat si am citit toate postarile si am fost placut surprinsa,sa vad ca si tu cauti cosmeticele cele mai accesibile la pret si cele mai bune,bineinteles.Apropo si mie imi plac cosmeticele Balea..chiar saptamana asta am sa mai dau o tura pe la DM,pentru ca,de cand m-am mutat in alta zona din bucuresti,nu il mai am aproape (inainte il aveam peste drum si eram abonata acolo :)) ).Pana acum dadeam de bloguri din alea unde se pomenea numai de vichy,caudale,dior,etc etc..chestii de fite.In sfarsit ma simt si eu mai bine 😀
Apropo si eu m renuntat la messenger ,iar cont de facebook am evitat sa imi fac pentru ca nu imi foloseste 😀

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: