Cum ne măzgălim ochii

Mai demult am găsit imaginea asta pe net, ori pe  flickr or pinterest, nu mai ţin minte unde dar mi s-a părut interesantă.

De ce am scris „măzgalim” în titlu? Pentru că eu şi tuşul de pleoape avem o relaţie specială. Eu îl „folosesc” şi el se răzbună şi mă „măzgăleşte”.  Nu am deloc mâna formată, trebuie să exersez. Acum, dacă ar fi să descriu cum mă dau eu cu tuş… eu încerc să mă dau în stilul Simples dar îmi iese un Abdo combinat cu Egipsio uneori când îmi tremură mâna 🙂

{ 5 comments… read them below or add one }

Graziella

Asta da poza practica. Eu pana acum am incercat Tortter si Grego dar o sa exersez si pe celelalte. Imi plac foarte mult Luistico si Pin Up.

Răspunde

Gabi Radu

Ador tusul de gene si abia astept sa incerc si cele cateva modele pe care nu le-am aplicat pana acum – Egipsio, Indico

Răspunde

Simona

eu folosesc tus-gel si il intind cu o pensula speciala, sta minunat pe pleoape si mana merge parca de la sine <3 multumim pentru ca ne-ai dat idei noi!!

Răspunde

Andra

draga mea,
iti dau un sfat care sper sa il iei in considerare. din experienta mea cea mai buna varianta pentru conturul ochilor este o pensula din par tesita intr-o parte si gasesti pe elf(eyeslipsface)sunt doua variante cea tesit si cea cu „batu” stramb daca vrei sa arati super comanda-ti naked si naked 3 urban decay si iti garantez ca nu o sa iti mai trebuiasca nimic cu exceunui primer pt pleape acestea le gasesti pe feelunique asa ca strange bani pt ca fiecare din cele 3 costa 37, 37 si 9 lire dar se merita

Răspunde

Andra

te rog da-mi un mail daca apuci sa citesti comentariul meu si iti dau si un nr de contact

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: