Crema preferată pentru contur ochi…

Cică o femeie nu e niciodată prea bogată sau prea slabă. Nu mi se zice niciodată că-s slabă, pentru că adevărul este că nu sunt 🙂 însă mi se spune foarte des că nu-mi arăt vârsta şi că tenul meu arată bine. Am împlinit 30 de ani aşa că recunosc că este un compliment de care orice femeie s-ar bucura în mod egal. Când eram în liceu voiam să par mai în vârstă, acum dacă-mi zice cineva duduie îmi vine să-i întorc un dos de palmă.

Oricum, se pare că-i ceva genetic că şi părinţii mei se ţin bine dar eu tind să cred că şi crema de faţă a avut un rol destul de important.

De ani de zile, crema mea favorită pentru contur ochi este cea de la Gerovital H3. Cu asta mă dădeam şi la 18 ani (luam de la mama) şi la 20 şi la 25 şi mai încercam şi altele, pe care le comparam cu asta mereu şi nici una nu era prea brează (mai puţin una de la Natura Siberica care s-a ridicat la performanţele acesteia). Acum a devenit crema pe care o cumpăr mereu pentru faţă.

2013-04-21 15.11.57

Pentru mine, crema de la Gerovital este produsul ideal şi în multe zile o folosesc pe întreaga faţă

  • scrie că este grasă pe ambalaj însă textura nu este deloc grasă, se absoarbe foarte repede şi nu lasă strat gras pe piele;
  • netezeşte foarte bine liniile de expresie; acuma gata, râzi şi tu mai mult- zbuf! cute la ochi de zici că nu-i adevărat dar crema asta chiar le netezeşte

Mirosul este cel al gamei, cantitatea este de 30 ml şi preţul este foarte accesibil. Din Kaufland am luat-o cu vreo 17 lei.

Am pus şi lista de ingrediente căci într-adevăr, cum mi-a zis cineva, cele de la produsele Farmec nu prea se găsesc pe net.

2013-04-21 15.13.09

{ 2 comments… read them below or add one }

claudia

Sa stii ca am avut si eu crema asta intr-un timp si chiar mi-a placut! Ce nu mi-a placut la ea era ca intr-adevar mi se parea grasa si dimineata era musai sa astept o jumatate de ora inainte sa ies din casa, ceea ce la mine nu e deloc in grafic :))!

De efecte nu stiu ce sa zic, oricum am niste riduri de expresie la ochi de zici ca toata ziua rad de-mi sar capacele si nu le-am imbunat cu nimic. Pe toata fata nici nu m-am gandit sa o folosesc, la tenul meu mixt/gras/ciudat nu cred ca ar avea succes…

Răspunde

mihai

Daca esti atenta la ingrediente aproape 90 la suta din ele sunt chimicale-parabeni , subtante cancerigene- pe scurt otrava la borcan. Renunta la cosmeticele clasice – treci urgent pe cosmetice bieo- certificate cosme-bio, ecocert.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: