Cremă hidratantă pentru faţă Ivatherm

Deoarece nu am zilnic timp să mă machiez, m-am gândit să-mi iau o cremă cu protecţie solară pentru zilele când trebuie să ies din casă la prânz şi nu am timp să-mi pun stratul de fond de ten mineral pe moacă. Am căutat una cu filtre minerale şi dacă tot am citit despre Ivatherm, de ce să nu încerc aceste dermatocosmetice româneşti …Oricum restul dermatocosmeticelor care aveau SFP decent (peste 15) costau cam mult. Iniţial voiam să iau Aslavital cu spf, dar voiam un spf mai măricel.

Când am folosit-o prima dată, am pus o cantitate mică pe dosul palmei, apoi am răspândit crema pe faţă şi am continuat cu un masaj uşor pentru a favoriza pătrunderea cremei în piele (are unt de karite şi ulei de măsline). Mare greşeală! Crema a început să se strângă în bucăţele mici care păreau rapăn alb pe faţa mea.

După asta am încercat altceva – am întins-o pe faţă şi am lăsat-o să fie absorbită, sau mă rog, să se aşeze pe piele cum are ea chef. Aşa am obţinut rezultate mai bune.

Această cremă este concepută pentru tenul sensibil şi hidratează bine. Textura este fină, nu lasă strat gras la suprafaţă, miroase foarte discret şi delicat. Este o bază bună de machiaj pentru fondul meu de ten şi cel mai important aspect, chiar se vede diferenţa în ceea ce priveşte protecţia pielii. În zilele în care nu aveam încotro şi ieşeam din casă pe la 10-11 când deja erau 30 de grade, dacă nu mă dădeam cu cremă sau cu fond de ten cu ecrane UV mă întorceam cu faţa înroşită. Cu crema asta pielea nu se mai înroşeşte.

Recunosc ca prima dată când m-am dat cu ea m-am gândit „Ce-i porcăria asta?” dar pe urmă, după ce pur şi simplu am întins-o pe faţă cu mişcări fine şi tamponând uşor faţa cu mâinile, crema s-a aşezat frumos şi şi-a făcut treaba, fără să mai stârnesc rapănul alb.

În concluzie, îmi place şi o folosesc fără probleme acum. Să văd la iarnă dacă va fi suficient de hrănitoare pentru pielea mea care devine uscată de la frig, dar după ce termin tubul acesta de 50 ml voi lua altul.

A fost… 50 sau 55 de lei la farmacia Centrofarm, care este una dintre farmaciile cu preţul cel mai mare, dar data viitoare poate o iau pe puncte.

{ 4 comments… read them below or add one }

siginutz

Si eu tot vreau de ceva vreme sa iau de la Ivatherm ceva, numai cum sunt aci cu Cosmetic Plant si Farmec ale noastre, care sunt super si ieftine, nu am mai apucat. Vreau neaparat pe cat pot sa folosesc cosmetice romanesti. Mai ales ca Ivatherm e dermato, ma atrage tare mult. Ca pe fata mea nu pun orice. Testez pe corp, pe maini, da nu pe fata. Acum vreau sa vad cum e fondul lor de ten.. am nevoie disperata de mostra, ca eu sunt branza de olanda si orice mi-e inchis. I-am intrebat daca au mostre da nu mi-au raspuns inca… fara sa incerc mostra inainte nu mai iau fond de ten, ca is patita si am luat vreo 3 fonduri de ten o data pana sa ajung la unu potrivit. Ca geaba il incerci acolo, in mag, la lumina aia… Uite de ex, daca nu place Ivatherm la je, o sa imi iau toleraine de la la roche posay, ca au fost draguti sa imi dea mostre, la farmacie, si MI PIACE. (am ratat toate virgulele cu desavarsire.. mi lene, mi scuzi pup) 😀

Răspunde

shopperita

M-ai facut curioasa. Poate o voi incerca si eu in sezonul rece. 🙂

Răspunde

Shopperita

Ai primit un Blog Award de la mine. 🙂

Răspunde

Irina

Tocmai am luat din nou La Roc Hydra +, ca mi se terminase si nu stiam spre ce sa ma orientez… Data viitoare poate o sa o incerc pe aceasta, ma tenteaza :>

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: