Crema hidratantă cu ulei de avocado de la Herbagen

Acum multe luni… cred că am primit o cremuţă de la Herbagen cu ulei de avocado. I-am făcut eu poză… între timp am rătăcit pozele prin computer .. le caut acum că am scăpat repejor de la muncă azi şi mai am şi ceva energie şi mi-am propus să mă ocup de posturile programate. în următoarele zile daca tot nu am dat ortu’ popii în noua mea viaţă. Şi am găsit şi fotografia…crema am terminat-o de mult. Mi-a plăcut şi nu mi-a plăcut.

Pentru tenul meu normal era ok, nici nu lăsa tenul gras… iniţial am fost entuziasmată când am folosit-o… era foarte fină şi uşoară pe piele, hidrata ok, era  o bază bună pentru machiaj… era si ditamai borcanul de 100 ml la preţ bun. Dar nu mi-a plăcut că avea ulei mineral, pe care eu îl evit. În afara de asta nu am ce-i reproşa, as recomanda-o oricui pentru faţă.

{ 2 comments… read them below or add one }

coco

eu mai folosesc geluri de dus de la ei ! crema nu am incercat !

Răspunde

Sandra

Pe mine o crema de la Herbagen m-a bagat in soc si groaza (nu mai stiu exact daca nu chiar aceasta). Tenul meu a reactionat cam urat (bubite rosii ). I-am dat atributii de lotiune de corp- oricum avea textura grasa.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: