Crema Alverde 3 in 1 Perle

Anul trecut, adică în 2010 mi-am luat 3 creme de la Alverde. Una dintre ele, şi cea mai folosită, este cea din gama Aqua, gama dedicată tenului normal şi mixt. Cred că articolul acesta va fi foarte scurt că îmi stă mintea doar la bezeaua uriaşă pe care am luat-o aseară de la Chocolat din centrul vechi… mai am din ea că nu a intrat toată aseară, mi s-a revoltat pancreasul 🙂

  • o folosesc mai ales ca baza de machiaj pentru că face pielea şi fină şi aderă bine fondul de ten mineral pe faţă
  • miroase foarte plăcut
  • hidratează destul de bine, se absoarbe repede şi nu lasă strat unsuros deasupra, este foarte potrivită atunci când mă grăbesc să aplic machiajul.
  • deşi teoretic ar trebui să şi matifieze un pic, nu o face, pe parcursul zilei fruntea devine un pic slinoasă, dar doar un pic (mai nou am ten mixt şi mă lupt cu o erupţie pe frunte, paştele mă-sii)
  • este foarte ok pentru ten normal, dar nu cred că pentru tenul mixt, decât dacă nu o folosiţi pe zonele care suferă de exces de sebum.
  • nu m-a impresionat să zic că este o cremă wow, este bunicică pentru nevoile tenului meu şi cred că o voi mai lua că şi preţul este bun – cam 12 lei cred pentru 50 de ml şi este necesară o cantitate mică de cremă.

Se găseşte în magazinele DM.

Şi ingredientele

{ 3 comments… read them below or add one }

nipokio

Si eu folosesc aceasta crema. Am tenul mixt spre gras si-mi place ca se absoarbe usor si nu lasa senzatia de piele grasa. Din pacate insa se pare ca nu este destul de hidratanta pt tenul meu. Daca nu o folosesc, am senzatia de piele care strange, ceea ce nu se intampla inainte cand foloseam herbagen cu unt de shea si ulei abisian. In concuzie…nu cred ca o mai cumpar.

Răspunde

mascha

Excelent articol-review. Chiar vreau sa cumpar crema asta si ma intereseaza cum e. Ma gandesc acum ca ar fi o tactica sa folosesti doua creme diferite pentru tenul mixt, una pentru zona T care se ingrasa si alta pentru restul tenului…

Răspunde

ioana-banana

vreau si eu magazin DM in iasi :((

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: