Creion pentru conturul buzelor de la Kallos

În centrul de shopping Militari este şi o zonă care vinde produse Kallos. Sunt sigură că această marcă este destul de cunoscută, mai ales în rândul amatoarelor de chilipiruri. După ce am dat raita prin DM m-am uitat puţin şi la produsle Kallos. Mi-au atras atenţia preţurile mici ale produselor de machiaj. Am cumpărat 2 creioane pentru conturul buzelor, un creion dermatograf (pe care l-am aruncat când am ajuns acasă că era tare ca piatra) şi un ruj de buze cică rezistent despre care vă voi povesti mai încolo că nu am apucat să-l testez. Creionul de buze a fost în jur de 4 lei, sub 5 lei oricum.

Şi culmea, este ok. Culoarea este reprezentată destul de fidel pe plasticul colorat din exteriorul creionului, astfel că îl puteţi lua cu uşurinţă pe cel pe care îl vreţi, fără să staţi să scoateţi capacele ca să vedeţi nuanţa. Este cremos, dar nu prea rezistent, se şterge uşor, la a 4-a atingere uşoară cu degetul s-a dus peste jumătate din pigmentaţie. Clar rezistenţa la atingere nu e punctul forte al acestui produs, dar îmi place totuşi că este pigmentat şi am control la trasarea conturului.

Se vede şi din poză, aspectul este similar celui de la Boots.

{ 2 comments… read them below or add one }

Monica

Mi-am luat un fond de ten de la Kallos, încurajată de o colegă maniaco- dependentă de a-şi „zugrăvi” faţa. E groaznic. De atunci nu m-a mai tentat nimic de la ei. În ochii mei sunt un fel de Ruby Rose. În mod normal, produsele care se găsesc în DM ar trebui să ofere girul calităţii, dar din păcate nu e aşa. Chiar şi în magazinele „mamă”, cele din Germania se găsesc şi firme proaste de cosmetice.

Răspunde

Gabriela

Kallos nu e în DM, ci în incinta unui centru de cumpărături cu mai multe firme printre care DM şi Kallos.
Cum ziceam creionul dermatograf de la Kallos a fost aruncat din prima. Mai am şi un ruj de buze rezistent de la Kallos…care mie îmi pare un ruj normal, nu rezistent deşi am citit pe net că rezistă.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: