Creion contur buze Boots No.7

Într-o zi faină de iarnă mă plimbam cu portocaliul şi cu nişte prieteni cunoscuţi pe forumul de animale pe lângă cinema Corso. Nasul îmi curgea ca de obicei precum cascada Niagara şi aveam nevoie disperată de şerveţele. Am intrat într-o farmacie Sensiblu şi într-un coşuleţ erau creioane pentru conturul buzelor de la Boots. La 50% reducere 😆 adică vreo 15 lei.

L-am încercat şi-mi place foarte mult. Linia se trasează cu multă uşurinţă, nu este nici moale nici tare, adică nici nu lasă reziduuri de produs cum face cel de la Maybelline şi nici nu este tare ca L’oreal. Nu trebuie să apăs deloc, aplic cu puţină presiune, am control excepţional asupra formei pe care vreau să o desenez. Este destul de rezistent, am dat pe piele şi apoi l-am luat la frecat uşor cu degetul şi nu se ia prea uşor comparativ cu alte produse pe care le-am testat.

Gata, nu o mai dau în diverse, uitaţi pozele făcute pentru comparaţie.

PS. La Maybelline am apăsat puţin şi am trecut a doua oară cu mina peste linie ca să se facă linia aia, la Boots am dat uşor şi finuţ o singură linie. Nuanţa din imagine este 25 Melon.

Voi aţi descoperit creioane bune pentru conturul buzelor şi totodată accesibile ca preţ?

Leave a Comment

Previous post:

Next post: