Creioane pentru ochi Long Lasting Essence – Review

Am cam lipsit de pe net în ultimul timp, am avut o droaie de treburi şi am căpătat o mega silă de net, mai intru de pe telefon să citesc feed-urile şi cam atâta, nu mai stau pe net când sunt acasă. Oricum, este destul de liniştitoare această pauză şi chiar am muuuult mai mult timp să fac alte lucruri atunci când nu merg din site în site şi nu stau pe facebook câte o oră să mă uit la toate chestiile pe care le postează oamenii. Dacă răspund mai greu la comentarii… acesta este motivul.

De curând mi-am făcut o listă cu produse pe care să le folosesc intens şi nu am pus niciun creion de ochi acolo pentru că ştiam că indiferent pe care l-aş pune, tot pe cele de la Essence le voi folosi.

2013-08-24 16.08.08

M-am lipit iremediabil de ele de când le-am luat şi regret nespus că am ezitat şi nu mi-am luat decât trei nuanţe. Voiam şi verdele şi nuanţa de mov… dar neştiind cât de ok vor fi şi uitându-mă chiorâş la preţul de sub 1 euro nu am vrut să dau banii aiurea.

Nuanţele sunt 01 (Black fever), 02 (Hot Chocolate) şi 15 (Bling Bling).

2013-08-24 16.09.58

Creioanele reunesc toate calităţile pe care le caut la un astfel de produs:

  • sunt cremoase şi se aplică foarte uşor fără să apăs
  • sunt pigmentate
  • rezistă foarte bine întreaga zi
  • se curaţă uşor cu demachiant
  • nu necesită ascuţire

După ce am frecat de 3 ori apăsat cu un şerveţel tot a rămas produs.

2013-08-24 16.10.51
Cu proxima ocazie îmi voi mai lua câteva, sunt categoric preferatele mele, au detronat ScandalEyes de la Rimmel, care se curăţă mult mai greu. Ador nuanţa de maro, Hot Chocolate.

Mă bucur că nu am luat în loc de astea varianta Stays no matter what, am auzit că nu sunt aşa reuşite.

Aţi încercat varianta aceasta de liner de la Essence?

{ 1 trackback }

{ 2 comments… read them below or add one }

Silvia

Eu am luat 3, prin primavara, intr-o febra de cumparat creioane de ochi.Voiam ceva diferit de negru dar nici foarte scump si sa fie si in multe culori. Eu am albastrul, movul, auriul si ma declar multumita. Albastrul e un albastru denim frumos (nu foarte inchis nu foarte deschis) si merge bine in combinatie cu jumbo-urile snow jam de iarna trecuta. Ma gandesc sa iau si ce a ramas, toamna asta experimentez cu linere 🙂

Răspunde

Gabriela

Eu vânez verdele… până acum fără noroc 🙂 Poate luna viitoare.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: