Concurs de articole

Dragele mele, deoarece căldura aceasta mă moleşeşte şi mi-e super lene să fac poze, să le trag pe comp, să le editez, să le bag în text etc. m-am gândit să vă propun să munciţi şi voi puţin. Nu fără răsplată, desigur. Voi oferi un premiu din sertarul de bunătăţi.

Concursul este deschis pentru persoanele care au cumpărat sau au primit sau pur şi simplu au produse de la cele patru doamne/domnişoare ale căror produse au fost promovate aici pe blog şi anume Peafowlady, Jovis, Marillys şi Serena. Voi oferi şi eu review-uri la primele 3, de fapt la săpunurile de la Jovis şi Marillys pe care le-am cumpărat să le încerc, că la Peafowlady nu pot spune decât că am chinuit-o zile întregi cu specificaţii ca să-mi facă ceva ce nu avea pe stoc şi mi-a trimis mereu poze cu toate materialele şi cu produsul finit şi a fost super drăguţă şi mi-a făcut ceva foarte frumos.

Pentru a participa la concurs trebuie să trimiteţi pe mail la gabriela@manie.ro un review al produsului/produselor care au fost promovate aici, cu poze de calitate bună şi cu opinia voastră sinceră şi argumentată. Dacă aveţi blog puteţi publica pe blogul vostru şi trebuie să-mi trimiteţi pe mail doar linkul către articolul de pe blog. Încercaţi să ortografiaţi corect, fără „tz” în loc de „ţ”, mai bine fără diacritice decât cu diacritice masacrate.

Concursul începe astăzi, 17 august. Data limită pentru a trimite articolele este 25 septembrie. Articolele vor fi jurizate de mine şi de Cro-magnon, iar cele 5 finaliste vor fi publicate pe blog şi vor vota cititoarele (articolele finaliste publicate pe blog nu vor fi nominale, eu şi autoarele vom şti cui aparţin articolele, astfel încât voturile să ţină cont de calitatea articolului, nu de persoana care l-a scris).

Premiul: un set de ingrediente de machiaj mineral cu care vă veţi putea face singure ce culori de fard doriţi prin simpla amestecare a culorilor cu ingredientele de bază. Adică ce se vede în poza de mai jos (aproximativ 15 grame sau mai mult de ingrediente plus 6 borcănaşe de 5 grame volum).

{ 3 trackbacks }

{ 16 comments… read them below or add one }

Anca

categoric io ma bag! 😀 o sa-ti trimit mail mai spre seara

Răspunde

Alexandra, Brasov

Adica o sa fie o singura castigatoare, nu?
O sa ma bag si eu…

Răspunde

Gabriela

Da, o singură câştigătoare la acest concurs. Vă aştept mailurile până pe 25 septembrie 🙂

Răspunde

Ema

Ti-am oferit premiul „I love your blog”. La cat mai multe postari!
Ema

Răspunde

dorina

Buna!
Ai primit un blog award de la mine.
Felcitari pentru blog!

Răspunde

Alexandra, Brasov

Ai un premiu pe blogul meu. :kiss:

Răspunde

Alexandra, Brasov

Gabi, e musai musai sa fac review la un produs cumparat? Daca e primit merge? Bineinteles, de la persoanele carora le-ai promovat produsele pe blog.

Răspunde

Gabriela

Merge, sigur.

Răspunde

siginutz

mmm, fardurile alea minerale is cele de pe allnaturals .. sau cum ii spune? 🙂 imi fac cu ochiul sa trag un tun si pe acolo, da deocamdata mai stau, ca am exagerat cu shoppingu` online lately 😉

Răspunde

Gabriela

Dacă te referi la premiu, sunt ingrediente doar. Cu astea fac eu farduri.

Răspunde

Irina

Ai un premiu la mine pe blog :*

Răspunde

Sadie

Draga Gaby, asta e entry-ul meu pentru concurs. Nu stiu daca trebuia sa mentionez in post ca particip la concursul respectiv. Daca e nevoie, te rog sa-mi spui si o sa adaug.
http://septembriejoi.blogspot.com/2010/09/review-sapun-purifier-jovis.html
Multumesc!

Răspunde

Gabriela

Sadie, am citit review-ul. Foarte fain. Nu-i nevoie să menţionezi că-i pentru concurs.

Răspunde

Sadie

Multumesc!
Nu am nimic impotriva sa mentionez asta, oricum tu ai fost o mare inspiratie pentru mine in crearea acestui blog, doar ca am inteles ca finalistele vor avea posturile afisate fara nume, si nu am vrut sa fac vreo asociere care sa ma descalifice, in eventualitatea in care chiar voi ajunge in finala.

Răspunde

Gabriela

Da, am decis să fie fără nume ca să se voteze articolul, nu autorul.

Răspunde

Not Beautiful Enough

you’ve been tagged!

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: