Celebra loţiune cu efect de bronzare de la Alverde

Iată că a venit şi rândul ei şi vă zic de la început: merită!

Când m-am dat prima dată nu mi-am imaginat că efectul va fi atât de vizibil de la prima aplicare, m-am dat seara după duş, m-am culcat şi a doua zi m-am trezit bronzată pe corp şi albă pe faţă. Aşa că m-am dat şi pe faţă cu ea şi mi-a oferit aceeaşi nuanţă frumoasă şi pe faţă. 😀

Hai să scriu cu bulinuţă organizat că dacă dau frâu liber gândurilor nu mai pricepe nimeni nimic.

  • consistenţa este destul de lichidă, de aceea se întinde foarte uşor şi pare destul de spornică, m-am uitat la bidonaşul de 200 de ml şi m-am gândit că-l voi consuma pe tot într-o săptămână ca să obţin culoare, dar nici vorbă! Aici am fost surprinsă că am citit despre ea ca este destul de densă… anul ăsta cred că le-a ieşit mai lichidă un pic… sau o fi de la cele 50 de grade care sunt la mine în cameră…şi faptul că are ceva uleiuri naturale în ea.
  • se absoarbe destul de bine, este recomandat pe ambalaj să nu ne îmbrăcăm imediat dar nu se ia pe haine dacă pun imediat o rochiţă lejeră de casă pe mine, doar că fiind atât de cald transpir şi când stau pe loc aşa că încerc să rezist vreo oră-două cu ea pe mine şi apoi fac un duş doar cu apă rece să mă răcoresc, dar asta e problema cu orice loţiune de corp pentru mine acum vara, indiferent cât de uşoară este
  • face pielea super fină, este grozavă pentru hidratare, mi s-a zis că am pielea incredibil de fină… şi mă gândeam ce complimente nemotivate primesc dar pe urmă m-am luminat „ha? ce? aaa… m-am dat cu smac d-ăla să mă maronesc”
  • colorarea… este de la prima aplicare… nu mă aşteptam să fie atât de intens efectul din prima, pe faţă eram albă şi pe corp aşa gigea şi non-brânză, cu cât aplic mai multă într-o anumită zonă cu atât se pigmentează mai mult pielea, dar dacă transpir după ce mă dau cu ea în zonele respective nu iese uniform.
  • începe să se ducă cam după 3 zile de pauză în aplicare, se vede un pic diferenţa pe măsura ce se duce dar nimic deranjant din punctul meu de vedere. Şi da, mă exfoliez la duş din când în când şi am făcut asta înainte de prima aplicare şi în timp ce se ducea ca să nu am dâre pe mine.
  • trebuie reaplicată după ce s-a dus de tot, altfel nu iese culoarea uniform. Din cauza asta e mai aproape e autobronzant decât de loţiunea Dove de nuanţare progresivă, dar dacă e aplicata pe pielea nebronzată şi reaplicată la câteva zile se menţine frumos aspectul

  • Nu merge să retuşăm bronzul inegal făcut la soare însă, se vede diferenţa. Dacă ţi-a făcut soarele bronz în forma sandalei asta e, nu ai ce-i face cu loţiunea asta.

ŞI LATER EDIT: Dacă vă faceţi probleme că nu se ia prea uşor şi că rămâne în piele urât vă zic că dacă vă epilaţi cu aparatul de ras pe picioare se duce parţial, la fel dacă folosiţi săpun exfoliant (eu am unul cu cafea macinată în el care cred că-mi ia un strat de piele când mă spăl cu el).

{ 5 trackbacks }

{ 9 comments }

Maria

Mersi pt. review, Gabi. Chiar ma tenta lotiunea asta, am gasit pareri bue si la Aurora Toma, dar in rest nu s-a prea scris despre ea.

Cecilia

Multumim de lamuriri! Merg pe mana ta si de data asta! :p

Natty

A ce miroase? Eu nu prea suport mirosul acela specific lotounilor bronzante, asta miroase?

Gabriela

Miroase a… ceva floral amestecat cu nuci… am nasul cam înfundat dar nu miroase deloc urât

Cookie

Suna interesant, as zice ca sunt tentata :). Inca mai am in minte imaginea mamei mele care incerca sa isi scoata din piele un autobronzant portocaliu.

Gabitza

Dar culoarea data e tot asa mai mult sau mai putin portocaliu?

Gabriela

E frumoasă culoarea, e ca un bronz uşor, pe mine nu are tentă de portocaliu

AlinaGav.

Am vrut si eu sa mi-o cumpar dar nu am putut din cauza mirosului. Moroase oribil…a nuci rancede mai degraba :((((…mi-am luat alta lotiune pana la urma care mi se pare a fi una cu bronzare treptata/un autobronzant foarte prost ;)) depinde cum privesti lucrurile.

Sadie

Acum ma pregatesc si eu sa o folosesc… 🙂 Sper sa nu iasa un porc mistret!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: