Ce comori găsim pe Breslo – Grety Design

Într-o zi de vineri am făcut o plimbare cu zăpăcitul cu patru picioare şi apoi am fost să iau ceva ce am găsit la un vânzător pe Breslo. Fiind din Bucureşti, am preferat să fac o plimbare să iau personal produsele, decât să mă duc la poştă. Breslo este un frate autohton al etsy, site-ul de produse manufacturate despre care am mai vorbit eu în trecut. Este un portal unde găsiţi „magazine” virtuale cu produse manufacturate şi la categoria „Croşetat” sunt o grămadă de lucruri realizate de mâinile dibace ale manufacturierilor din România. Breslo.ro pune vânzătorii şi cumpărătorii în legătură, cam ca şi ebay şi ca etsy, fiecare vânzător alege modul de expediere, de plată, fiecare magazin îşi are propria politică.

Vânzătorul de la care am luat cele din imagini este o doamnă foarte drăguţă, se numeşte GretyDesign, mai precis Grety Simonică. Am pus link direct către shop, ca de obicei, căci căutarea pe breslo e la fel ca pe etsy, adică ineficientă pentru a găsi un shop după nume.

Iată bunătăţile în punguţe pe care le voi refolosi cu bucurie. Am primit şi nişte cerceluşi cadou, pe care nu-i pot purta, că mi s-au astupat găurile şi oricum eu nu port cercei de fel. Când purtam cercei scoteam bluzele cu tot cu urechi. Aşa că aceştia vor ateriza la verişoara mea.

Prada: mănuşi negre croşetate fară degete şi doi săculeţi croşetaţi pentru cadouri. Săculeţii i-am luat gândindu-mă să-i includ în cadourile de aniversare de pe 27, dar când i-am văzut pe viu m-am răzgândit instantaneu. Îi ţin pentru mine, m-a pocnit egoismul că sunt tare frumoşi şi delicaţi (apăsaţi pe imagini pentru a le vedea mai mari, ştiţi deja).

Mănuşile sunt din fir de bumbac şi voiam de mult aşa ceva. Mi-am luat anul trecut nişte mănuşi de condus din material fin de la Daiso, cărora le-am tăiat degetele ca să le fac misete, dar arătam ca o boschetară cu floacele alea deşirându-se după bunul plac. Dar astea arată super. Şi pentru mine nu au vârstă, le-aş purta şi cu pantofi stiletto şi cu fustă mini la birou. Aş da probabil cu capul de lustră pe tocuri dar na…

Mănuşile au fost 15 lei, sunt confortabile şi le port în timp ce scriu acest articol. Mă mai gândesc dacă dorm sau nu cu ele. 🙂

Săculeţii au fost 3.5 lei bucata şi sunt încăpători.

Scuzaţi cârpa boţită din poză, a fost parte a unei jucării pentru aport pe care i-am făcut-o eu câinelui, dar el când se plictiseşte distruge jucăriile şi le înşiră prin casă. Odată m-am trezit cu un os din piele presată în pat, am dormit cu el toată noaptea iar de jucării nu mai zic… deci, vina lui că nu fac eu curat înainte de a face poze 🙂

Acum, revenind la produsele realizate manual, pe 1 şi pe 2 mai 2010 între orele 9-18 va fi un târg de handmade lângă palatul Şuţu, la Universitate şi va fi şi doamna Grety acolo cu tot felul de lucruşoare. Dacă sunteţi din Bucureşti şi vreţi să veniţi în vizită, treceţi şi pe la ea (are nr 63), are preţuri bune şi lucruri frumoase.

{ 9 comments… read them below or add one }

Jo

Zaresc un inel pe inelarul mainii stangi. Engaged?:)

Răspunde

Gabriela

Am fost acum 5 ani, dar am rupt logodna şi am decis să fim împreună şi atât, fără mariaj. Am păstrat însă inelul pe deget.

Răspunde

Monica - Pisica albastra

si eu sunt mare fana a manusilor fara degete.
si, de asemenea, maaare fana Breslo.ro
insa eu mi le-am achizitionat din magazinul Mariahera
http://www.breslo.ro/Shop/mariahera
si-gur o sa-ti placa ce-i acolo! sunt tot asa, incredibil lucrate!

Răspunde

Gabriela

Ştiu shopul, mi-a plăcut un fular de acolo, că m-am uitat şi după chestii de înfofolit gâtul şi a apărut la căutare.

Răspunde

Livia

Vaaai, ce draguti sunt saculetii crosetati!! Daca nu dadeam click pe imagine sa mi-o mareasca, juram ca sunt botosei pentru bebelusi 🙂

Răspunde

Anca

gaby you have been tagged! intra la mine sa vezi 😛

Răspunde

Gabriela

Am intrat, mersi de tag Anca, îl voi face zilele acestea după ce recuperez cu Sunshine Award 🙂

Răspunde

Grety Simonica

Nici nu stiu cum sa-ti multumesc, cred ca e mai mult decat merit… Imi pare insa nespus de rau ca abia acum am vazut articolul tau, si asta din intamplare, sau mai bine zis dintr-o NEregretabila gresala! Asta e, daca eu nu ma prea descurc cu calculatorul… Abia acum aproape un an am deschis prima data un calculator, si nici nu stiu o boabaengleza…Oricum,mai bine mai tarziu… Deci iti multumesc inca odata din suflet si te mai astept. Numai bine! Grety.

Răspunde

Gabriela

Mănuşile încă le port, doamna Grety, sunt pe mâinile mele aproape zilnic. Se comportă bine şi îmi plac tare mult 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: