Bureţi pentru machiaj

De multe ori ni se recomandă în revistele pentru femei să folosim pentru aplicarea fondului de ten pensula, bureţei sau degetele (curate, nu altfel, preferabil după ce aţi frecat wc-ul cu domestos şi vi s-au topit toţi microbii odată cu pielea de pe mâini).

Eu personal prefer pensula de machiaj pentru că detest să mă mozolesc pe degete cu fdt, plus că pot aplica mult mai uniform produsul. DAR, mai nou utilizez şi bureţei pentru aplicarea şi uniformizarea fondului de ten şi am ajuns să apreciez această metodă.

Singura problemă cu bureţeii este că absorb cea mai mare parte din produs iar pe faţă nu prea se mai lipeşte mare lucru. Vreţi un sfat mişto pentru a obţine un look fresh şi o acoperire uşoară folosind bureţeii? Înainte de a întinde fdt cu bureţelul, udaţi bine bureţelul cu apă. Astfel, veţi reduce cantitatea de fdt absorbită de acesta şi veţi întinde cu uşurinţă produsul. Mai ales dacă folosiţi ftd cremă, bureţeii sunt extrem de utili, oferă un look natural şi vă scapă de aspectul de mască (dublu bleah la asta).

Mai mult, bureţeii se curăţă uşor cu apă şi săpun, sau dacă aveţi fdt rezistent la transfer (eu am revlon colorstay care se prinde bine de tot de perii pensulei şi de burete), folosiţi demachiant pentru a emolia fdt uscat. Pentru igienizare, băgaţi-i în apă cu alcool şi sunt ca noi.

Eu am dat o tură pe la DM drogerie markt în centrul comercial Militari şi am găsit nişte bureţei tare simpatici. Au fost accesibili, ori 11 lei ori 9 (aveau 2 preţuri pe ei şi evident că am aruncat bonul ca o tută neatentă ce sunt).

Leave a Comment

Previous post:

Next post: