Bronzer mineral de la TANF

Astăzi scriu pe fugă un review scurt despre pudrele bronzante de la TANF.  Am o misiune foarte importantă astăzi: voi extermina muştele şi ţânţarii din casă. Deoarece miss Freya are robinetul deschis în permanenţă, ne-am gândit să o educăm ca atunci când nu mai poate ţine să facă pe balcon, nu în camera de zi. Aşa că stăm în permanenţă cu uşa de la balcon deschisă şi ne-au năpădit muştele şi ţânţarii. Muştele ca muştele, dar ţânţarii mi-au stricat bunătate de somn azi-noapte, m-am trezit scărpinându-mă ca disperata la 3 a.m şi am pornit vânătoarea de sugaci. Până acum de câte ori voiam să o strâng pe Freya de gât, luam ceva de omorât sugaci şi-mi vărsam nervii pe insectele astea enervante care m-au exsangvinat în ultimele zile. Azi am luat Baygon 🙂 Dar să trec la treburi care nu implică crime odioase împotriva populaţiei de ţânţari din Militari.

Mai demult am luat seturi de mostre de la TANF (The All Natural Face). Alături de cele de fard de obraz şi glow, le-am luat şi pe cele de bronzer. Eu am o piele destul de albă, vara mă feresc de soare cât de mult pot, nu prea sunt adepta look-ului bronzat. M-am gândit că pot oferi mostrele unei prietene dacă nu-mi place cum arăt cu pudra bronzantă. Dar nu le-am mai dat, că mi-au plăcut destul de mult, plus că merg şi ca fard de pleoape 🙂

Gama de pudre bronzante de la TANF are 5 nuanţe:

  • Angel Dust Shimmer Bronzer – o pudră de culoare auriu închis care adaugă strălucire şi mai deloc pigment odată ce este aplicată pe faţă. Când mă dau cu ea pe faţă îmi oferă un aspect uşor strălucitor. Nu aş numi-o bronzer, ci mai degrabă glow.
  • Honey Kissed Shimmer Bronzer – locul 2 în topul preferinţelor mele, deoarece deşi are în nume cuvântul „shimmer”, nu are bucăţi mari de sclipici, ci oferă pielii un aspect foarte frumos, uşor bronzat, sănătos şi proaspăt. Merge bine pe tenul meu deschis şi cred că ar complimenta bine şi tenul uşor bronzat, oferindu-i un glow frumos, deoarece particulele aurii sunt super fine.
  • Touched by the Sun Shimmer Bronzer – are particule strălucitoare vizibile pe piele, la fel ca Angel Dust, însă acesta este şi pigmentat.
  • Bronze Goddess Shimmery Bronzer nu este mai deloc shimmery. Este foarte pigmentat şi este mai degrabă mat spre glow pe pielea mea. Merge foarte bine pentru ten mai închis.
  • Warmth Satin Bronzer este favoritul meu. Deşi pare foarte închis pentru pielea deschisă, culoarea aceasta oferă acelaşi aspect sănatos şi satinat ca şi Honey Kissed, cu ceva mai mult pigment. Chiar arăt ca şi cum m-a prins puţin soarele fără să arăt coaptă.

Dacă aveţi tenul deschis spre mediu, chiar şi un pic bronzat, Honey Kissed şi Warmth merg de minune. Pentru un aspect ceva mai bling, Touched by the Sun mi se pare foarte potrivit. Toate nuanţele pot fi aplicate mai uşor sau mai intens (cu excepţia nuanţei Angel Dust care este mai degrabă pudră de strălucire).

{ 6 comments… read them below or add one }

Jade

Eu folosesc bronzer rar spre deloc. Am o nuanta destul de deschisa la ten si de fiecare data cand ma dau cu bronzer, in special in cazul machiajului de zi mi se pare ca se vede prea tare. Ma atrage in special nuanta Angel Dust din bronzerele TANF exact din cauza ca este mai degraba glow powder si nu bronzer.

Răspunde

siginutz

mno, de-astea am zis ca imi iau, da ce nu ai tu iau de la ei. Inca nu am puricat tare bine site-ul ala, dar am salivat intruna cat timp m-am plimbat pe el, in vreo doua randuri. vezi mail. 🙂

Răspunde

Kaysha

Stiu ca sunt off topic, dar azi e Blog Day si am ales blogul tau pentru cele cinci recomandari cerute de organizatori. Keep up the good work. Sper ca si restul cititorilor mei sa invete de la tine, asa cum am facut-o si eu.
Kaysha

Răspunde

Gabriela

Mulţumesc frumos că ai ales blogul meu. 🙂

Răspunde

siginutz

@Kaysha pai nu geaba se numeste manie.ro … ar fi trebuit manie.com, ca depaseste granitele miortice, hehe 🙂 asa e, gabriela scrie misto tare.

Răspunde

Sadie

Mi-am dorit, la recomandarile tale, sa imi comand si eu seturi de mostre de pe TANF. Am ales, 2 zile m-am chinuit sa fiu rezonabila si sa nu sar calul cu comanda, voiam si un primer, si fonduri de ten, si blush-uri, si farduri de ochi. Cand m-am hotarat in final, am constatat ca nu pot folosi cardul mamei, desi pe el scrie VISA Electron, pentru plata. M-am dus la banca sa intreb de ce (cu mama de manuta, pentru autentificare) si mi-au zis ca nu se poate, sa fac alt card… La cate cumparaturi voi face eu de pe net, nu renteaza. Dar tot sper ca vreodata in aceasta viata voi avea si eu mostre si apoi fond de ten de la TANF…

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: