Blog Sale – Încheiat

M-am gândit de câteva ori să revin pe aici cu câte o postare dar trebuie să recunosc că de când m-am îndepărtat de blogosferă mi-e mai bine, mă ponderez la cumpăraturi, nu mai alerg să încerc orice produs despre care am citit un articol drăguţ. Am ajuns să am un şampon, un balsam, un demachiant… aproape de normalitate 🙂

În ultimele 6 luni mi-am propus să fac şi schimbări în mediul înconjurator ca să ma simt mai bine şi să nu mai am senzaţia că ma sufoc cu atâtea obiecte. Am schimbat mobila din cameră în întregime, e albă acum, am doar 3 piese mari şi late: patul, un dulap şi o comodă şi atâta spaţiu! 🙂

M-am gândit să ofer pe blog produse de care aş vrea să mă despart fie pentru că nu le mai folosesc, fie pentru că am prea multe din categoria lor şi vreau să le reduc numărul.

Dacă vreţi ceva lăsaţi comentariu. Prima venită prima servită, aş prefera să fiţi din Bucureşti ca să le pot livra personal şi să nu dati mai mult pe transport decât pe obiectul în sine, altminteri cine doreşte produsele prin poştă va trebui să suporte şi cheltuielile poştale.

Să purcedem:

  • Trusă de machiaj 88 neutral. 25 de lei. REZERVATĂ.

2014-03-02 22.46.19

Este folosită cam o lună, majoritatea nuanţelor sunt doar încercate, cea mai folosită e o nuanţă de maro pe care am folosit-o pentru sprâncene. Am cumpărat-o prin noiembrie ca sa am o trusă pentru călătorii, ceva compact. Între timp am primit o altă trusă şi mai mică şi mai compactă cu nuanţele pe care le folosesc cel mai adesea aşa că nu m-am mai atins de ea.

Se vede mai bine în poza fără bliţ

2014-03-02 23.31.20

  • REZERVATE!  Pensule pentru machiaj: 8 lei, 7 şi 4 lei, este scris pe ele preţul. Sunt din păr natural de capră/bursuc, doar a 3-a de la dreapta are peri sintetici, foarte fini. Mânere din lemn vopsit. Sunt fine şi bine întreţinute. Pensula kabuki este foarte deasă şi cea mai puţin fină, trebuie dată cu balsam ca să fie plăcută pe faţă. Cea cu mânerul negru este fină, merge pentru blush sau pudră. Cea care costă 4 lei este o pensula evantai subţire, foarte fină şi care ar merge pentru iluminator sau pudră sub ochi, ceva ce trebuie aplicat în cantitate mică. Cea evantai mare este deasă. Pensula cu peri sintetici este destul de deasă şi ff fină. Urmatoarea pensulă este de pudră, este deasă. Ultima, cea cu mâner vişiniu este ca un kabuki plat, destul de densă.

2014-03-02 22.53.36

Pentru a vă da seama de mărimea lor:

2014-03-02 22.54.17

  • REZERVAT Suport pentru pensule. 10 lei. Este cam cât o carte când este strâns, se leagă.

2014-03-02 22.58.18

Este din ceva ce seamnă cu pielea şi este perfect pentru cine are multe pensule, iată-l desfăcut.

2014-03-02 22.57.41

  • Unt de corp Alverde full size,  sigilat, expiră în oct 2015.  A fost ediţie limitată vara trecută, nu ştiu dacă se mai găseşte Are miros plăcut, nu prea dulce. Am avut 3, m-am plictisit de el, vreau să mai încerc şi altele. Preţul este 10 lei.

2014-03-02 23.05.08

  • 2 REZERVATE VIXEN ŞI STRAWBERRY. Gloss-uri Elf. Cele Super Glossy sunt încercate, nuanţele sunt Goddness şi Candlelight. Celelalte 3 sunt noi:  Hypershine Gloss nuanţa Vixen (cel din dreapta), Hypershine Gloss în nuanţa Berry Cherry (al 3-lea de la dreapta) şi Luscious Liquid lipstick în nuanţa Strawberry (al 2-lea din dreapta). Gloss-urile de la Elf sunt destul de ok, un pic lipicioase însă arată foarte bine pe buze şi lasă în urmă un gust dulceag. Am vreo 15, vreau să le mai reduc numărul, în speranţa de a ajunge la numărul ideal, adică 4 gloss-uri. Fiecare gloss Elf costă 5 lei.

2014-03-02 23.05.50

  • REZERVATE TOATE!  Set de 9 farduri de pleoape minerale făcute de mine, unele dintre nuanţe se regăseau în magazinul meu de pe Breslo. Sigilate.  Sunt cam aşa: o nuanţa albastru pastel mată, 1 bleu pastel mai spre verde mat,  1 verde deschis mat, o nuanţă de galben cu sclipici fin,1  verde închis cu sclipici şi 4 nuante nude: bej deschis, rozaliu, şi 2 … cafeniu deschis (nuanţele sunt una mai rece, alta mai caldă, mai spre ciocolatiu deschis). Sunt făcute de mine pentru mine însă am cam exagerat cu numărul când am făcut ultima dată şi încă nu le-am desfăcut. Întreg setul de 9 borcănaşe de 5 ml volum este 40 de lei. Dacă doriţi doar câteva culori, nu întreg setul, preţul este 5 lei pe bucată.2014-03-02 23.06.53

Se văd un pic mai bine nuanţele în poza asta.2014-03-02 23.07.35

  • Şi  căşti Sony MDR-ZX600 albe, nou-nouţe, în cutie. Chiar nu mai am nevoie de a 3-a pereche de căşti 🙂

Preţ 100 de lei.

2014-03-03 00.23.53

Asta este tot, dacă doriţi ceva din ce am postat comentaţi la articol, vom comunica pe mail mai departe.

O primăvară frumoasă!

{ 11 comments… read them below or add one }

Dana

Pensulicile si setul de farduri. Sunt prima 🙂 Si cum Gabi stie cum m-a virusat cu tot ce e mineral, votat – ‘s ale mele 🙂 De fapt a lui fiica-mea, ca mi-a confiscat tot ce se poate in materie de.

Răspunde

Gabriela

Adjudecat, Dana 🙂 Vrei toate pensulele?

Răspunde

Cecilia

Chiar ma gandeam la tine zilele astea, ma bucur ca mai postez ceva si ma bucur de schimbarile pozitive din viata ta.
M-ar interesa Suport pentru pensule daca mai este liber.
Te deranjeaza sa imi dai latimea lui. Mai am un suport insa este cam mic si nu as vrea sa am 2 nefolosite.
Multumesc!

Răspunde

Gabriela

Il voi masura cand ajung acasa si iti spun ce dimensiuni are. Sa stii ca faptul ca am stat departe de net chiar m-a ajutat. Am avut niste momente de slabiciune cand am vrut sa revin dar am rezistat.

Răspunde

Gabriela

Rulat are 22/15 cm, desfăcut are aprox 22/70 cm

Răspunde

Dana

Tre sa fii novice sa nu le vrei pe toate. Sigur ca da!
Iti multumesc din suflet, mereu cu acelasi drag pe care l-am pastrat pentru tine si „locul” asta, indiferent cum ne scutura anii si drumurile!
Si multa bafta in tot ceea ce consideri ca e important in viata!

Răspunde

Gabriela

Ţi-am trimis un mail, Dana.

Răspunde

Cecilia

Ok, multumesc de raspuns! Ai timp spre sfarsit de saptamana sa ne intalnim? Zilele astea nu prea este de iesit in Bucuresti cu ploile astea.

Răspunde

Gabriela

Da, spre sf de saptamana e ok. O sa-ti trimit mail diseara si iti voi rezerva si cele 2 glossuri dorite.

Răspunde

Cecilia

Si ca sa nu vii doar pentru suportul de pensule, m-ar interesa si cele 2 gloss din dreapta cum te uiti la poza, e un rosu si un grena.

Răspunde

Florentina

Imi plaec setul de pensule , frumos..

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: