Blog Award-uri

Dragele mele, mulţumesc tuturor că v-aţi gândit la mine şi-mi cer scuze că a durat o eternitate să răspund la aceste premii şi tag-uri.

Dar am hotărât să mă mobilizez şi să împuşc mai multe tag-uri/blog award-uri dintr-un foc.

Încep cu I love Your Blog Award.

Am primit acest premiu de la http://salonbrasov.blogspot.com/, Irina, Alexandra M, Deena, Ramona J, Dorina, Deedee şi Anca

Reguli

– postarea blog-awardului pe blogul propriu
– postarea linkurilor către blogurile persoanelor care ți l-au acordat
– alegerea blogurilor cărora le dai mai departe premiul
– anunțarea autorilor acestori bloguri în legătură cu premiul.

Bun.

În primul şi-n primul rând aş dori să ofer şi eu acest premiu în primul rând persoanelor care mi l-au acordat deoarece, cum zice şi premiul, îmi place să le citesc blogurile.

Ema – mi-a scris pe blog întrebându-mă dacă vreau să fac schimb de link-uri. Iniţial era să zic nu că eram ciufută şi m-am gândit că iar trebuie să refuz schimbul de link-uri pe motiv că nu mă interesează conţinutul respectivei pagini. Dar am intrat pe blogul ei şi mi-am dat seama că era să comit una urâtă, căci aş fi ratat un blog foarte fain.

Irina – blog recent descoperit. Nu am avut timp să citesc toate articolele, m-am uitat cu precădere la opiniile ei despre filme, căci sunt o cinefilă. Şi mi-a adus aminte de jumulirea la domiciuliu cu ceară caldă, o să încerc şi eu că de aparatul Braun nu prea mă ating.

Alexandra M – are un blog tinerel dar foarte promiţător, deja am pus-o în blogroll să o pot urmări 🙂

Deena – fata cu ochi de căprioară despre care am aflat la o bârfă cu un alt blogger (dap Iepurilă, la tine mă refer) că este o persoană foarte plăcută şi dulce în realitate. Blogul ei este printre puţinele bloguri de makeup pe care le urmăresc. Şi recent Deena a adus pe lume o fetiţă.

Ramona J – Ramona scrie despre ea, despre frumuseţe şi scrie mult. Are cele mai lungi articole ever, uneori tot dau în jos cu scroll-ul şi nu se mai termină. Dar când încep să citesc nu mai simt rândurile, nu mai simt cum trece timpul, mă prinde pur şi simplu şi uneori, după ce termin de citit, mă gândesc că sunt superficială şi anostă. Îi admir talentul (eu nu sunt în stare să compun nici măcar o poezie cu rimă albă). Şi unghiile acelea verzi făcute cu Colorama. 🙂

Dorina – Pe Dorina am descoperit-o recent. Blogul ei nu este de beauty dar este scris într-un stil foarte agreabil. Cine nu ştie deja, eu nu prea mă omor cu lectura blogurilor consacrate, prefer să-mi ocup mintea cu altele. Dar din când în când mai găsesc câte un blog pe care-l citesc cu plăcere.

Deedee – Tot recent descoperit, blogul ei este un substitut bun pentru revistele de beauty. Prezintă produse, sfaturi, idei practice de stil şi articolele despre vedete sunt simple şi la obiect.

De Anca de la makeupyour mind nu mai zic, faptul că am taguit-o mereu cred că este suficient.

Şi două bucăţi de la Shopperitza, o prăjitură şi un Happy 101.

Moamă ce bine arată cupcake-ul ăsta, oare îl vrăjesc pe Cro-magnon să iasă acum (e miezul nopţii) să-mi ia ceva dulce?

Şi de la Sadie un Happy 101 cu următoarele reguli:

-spune de la cine ai primit acest premiu
-înşiră 10 lucruri care-ţi plac (am făcut-o în trecut, nu mai repet respectivele lucruri)
-oferă acest premiu altor 10 persoane & let them know

Booon, acum să dau mai departe. Le ofer pe toate trei următoarelor bloggeriţe cu menţiunea că nu trebuie să le daţi mai departe, vreau doar să va fac reclamă şi să vă spun că-mi sunteţi dragi. Voi nominaliza bloguri recent descoperite, cele care sunt deja de mult la mine în blogroll ştiu că le iubesc 🙂

Încep cu Mirabela, cel mai bebe dintre bloguri (a pornit acum în octombrie). Momentan sunt postări despre produse cosmetice naturale, dar promite „despre cosmetice organice si nu numai” aşa că m-am abonat la ea.

Un alt blog recent descoperit este cel al lui Luthelo. Ea face produse naturale (multe săpunuri)

La Mikiland mi-aş cheltui banii fără regrete. Blogul Mihaelei Munteanu are bijuuri. Mi-am luat deja un pandativ de la ea, care în afara faptului că a avut un preţ super, este foarte frumos în realitate şi lucrat foarte bine, ţapăn, nu mi-e frică că se va face ferfeniţă la cea mai mică atingere.

Mai adaug pe măsură ce-mi amintesc, acum doar astea 3 mi-au venit în minte. Dar voi mai scrie despre bloguri recent descoperite care-mi plac, iar dacă aţi găsit vreun blog de beauty care vă place şi care nu e deja în blogroll-ul meu, comentaţi mai jos 🙂

{ 7 comments… read them below or add one }

Ema

Gabi, esti o scumpa. Pupici 🙂

Răspunde

Mirabela

Gabi, am facut ceva gresit de mi-ai taiat numele ? Sper ca nu, recunosc ca sunt incepatoare in ale blogosferei si inca ma obisnuiesc cu aplicatia.

Răspunde

Gabriela

Absolut deloc, Mirabela, sunt eu chioară şi repezită şi am apăsat un buton greşit când am scris postul. Am reparat eroarea.
Mii de scuze.

Răspunde

siginutz

ce draguta e Luthelo:) cu postul despre sapunul de bebe. f original, hehe 🙂

Răspunde

myshi

servus! asta e un comment , mai aparte.
vreau doar sa-ti multumesc pt ca datorita tie am descoperit machiajul mineral, breslo, blog-uri dragute si prin ele niste fiinte absolut deosebite, care m-au ajutat foarte mult cu tot felul de informatii. Am urat internet-ul dintotdeauna, pt ca n-aveam timp de asa ceva, lucram in disperare, inclusiv seara acasa mii de rapoarte si raspunsuri la mail-urile de la firma. Apoi am nascut-o pe fiica-mea, si m-am eliberat, si cumva am descoperit blog-ul tau..si dintr-odata n-a mai fost nimic impersonal.
Admir altruismul tau, pe tine si pe celelalte fete, ca va rupeti din ceva-ul pretios care inseamna timp, pt a [va] darui o particica din lumea voastra.
Am tinut sa-ti multumesc, pt ca astazi am luat legatura cu 2 persoane absolut minunate, si asta ti se datoreaza cumva…
Si te rog frumos, asta ca sa pun coada la cireasa, sa-ti faci timp si pt fond de ten licuricel-glumesc desigur.
Spor in toate!

Răspunde

Luthelo

Of, nu a aparut comentul integral.

Repet,

permite-mi sa dansez de fericire, nici nu as fi crezut. Blogul e modest fara pretenti si postari sofisticate. Sapunuri multe si cateva retete e drept, mai ca nu mai am deloc ca tot am dat in stanga si-ndreapta(cu drag si neconditionat) dar gata nu de alta dar ajung la sapa de lemn.

Siginutz, eu te descoperisem in urma cu cateva zile si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca ai aparut asa repede pe blog…acum inteleg cum 🙂

@gabriela, cum putem discuta putin in privat?

Multumesc din suflet!!!

Răspunde

Gabriela

îţi dau eu mail acuşica

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: