Biluţe efervescente Manufactura Lorelai

În urmă cu ceva timp am câştigat şi eu un set de produse Manufactura Lorelai pe blogul lui Iepurilă. A fost fain că mi-am putut alege produsele pe care le doream în acel set. Am ales un săpun Lapte & Miere şi biluţe energizante (adică cu mentă).

Voi povesti repejor despre biluţe, că le-am consumat. Săpunurile (adică Lapte & Miere şi încă alte două luate ieri de la târgul de produse handmade de lângă Hanul lui Manuc) vor primi un review mai încolo.

În cutiuţa de biluţe vin 3 bucăţi, una mare şi două mici. Eu am oferit cuiva una mică, am rămas cu ce se vede. Bucata mare are şi câteva fire de plante uscate, cel mai probabil mentă.

Am făcut baie (da, acum vara) şi am pus totul în cadă.

  • Biluţele se topesc precum vitaminele efervescente.
  • Parfumul de mentă se simte, eu l-am simţit la început dar apoi m-am obişnuit cu el, dar mi-a zis şi bărbosul că miroase toată baia. Era gelos că voia şi el şi eu le-am folosit pe toate 🙂 Sic.
  • Apa îşi schimbă un pic textura, dacă frec degetele sub apă se simte aproape catifelată.
  • Rămâne puţin alunecoasă cada de la ulei dar nu rău cât să fac şpagatul.
  • Nu am simţit nevoia să folosesc un produs hidratant pentru corp.

Mie personal nu-mi plac produsele pline de ierburi care trebuie apoi curăţate din cadă. Acestea aveau puţine ierburi, aşa că mi-au plăcut foarte mult. Mai dau acum o fugă să iau şi pentru bărbos că merită şi el sărăcuţul.

Post Scriptum

Nu am mai prins-o la târg. Mai erau doar fetele cu bijuterii şi diverse alte produse.

{ 4 comments… read them below or add one }

Simona

Cred ca am castigat la acelasi concurs ca si tine bilutele. Din pacate sapunurile inca nu am apucat sa le folosesc, dar miros de la o posta :). Le-am depozitat intr-o cutie in dulap si sunt in stand-by pana termin stocul prezent.
Sunt ambalate atat de frumos ca le poti tine doar de decor in baie. Eu mi-am ales varianta relaxanta cu levantica (febletea mea) si imi plac atat de mult! Intr-adevar miroase toata baia dupa ce se topesc in apa. Imi pare rau ca sunt atat de micute in schimb. Oricum gasisem o reteta de bilute din astea dar sunt prea lenesa ca sa o pun in practica.

Răspunde

Gabriela

Eu nu am atâta răbdare când vine vorba de produse. 🙂

Răspunde

Loriana

Imi pare rau ca nu m-ai mai gasit ieri la targ, am fugit si eu la printesica mea 🙂
Dar data viitoare cand ne mai intalnim, pe la vreun targ, promit ca aduc o biluta special pentru barbosul tau, sa-l rasfeti un pic!

Răspunde

Gabriela

Nu-i nimic, am dormit ca purcelul. Momentan se răsfaţă cu săpunul Noir 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: