Aslavital Lift Instant de la Farmec

Gama Aslavital Lift Instant

Gama Aslavital Lift Instant

De la o vreme nu mai zâmbesc cu gura până la urechi de teama nemernicelor de riduri de expresie care încep să devină rezidenţi permanenţi pe faţa mea. M-am gândit că ar fi urât să-i dau un pumn în stomac prietenului ori de câte ori mă face să râd aşa că am decis să folosesc cremele destinate unei îmbătrâniri cutanate graţioase.

De curând am ras toate punctele de pe card-ul Centrofarm pe noile produse de la compania Farmec, Aslavital Lift Instant. Nu am ţinut cont de faptul că eram falită şi că mă pălise o răceală cruntă. Puteam lua medicamente cu respectivele puncte în eventualitatea unei nevoi acute de antipiretice, dar…acum poate înţelegeţi de ce scriu pe manie.ro… le-am luat pe post de „aspirina obsedatei de cosmetice”.

Sinceră să fiu, îmi plac destul de mult. Eu am tenul cam uscat şi crema hidratantă Aslavital mă mai alina, dar Lift Instant mi se pare că hidratează mult mai bine. Lasă tenul mult mai plăcut la atingere şi hidratarea durează. Crema pentru ochi şi buze şterge peste noapte ridurile de expresie şi redă aspectul tânăr buzelor stafidite după o zi de stat la soare cu patrupedul. Crema pentru faţă netezeşte şi mă scapă de senzaţia de piele care ţine.

Nu prea văd eu rostul serului. Serul are nişte microsfere care la contactul cu pielea se sparg şi se amestecă cu gelul şi sinceră să fiu, după ce mă dau cu el pielea este puţin lipicioasă. Dacă aplic după ser crema, aşa cum recomandă compania Farmec, e totul ok dar momentan lenea mă determină să simplific cremuitul, mai ales că uneori pic de somn. Plus că serul se termină repejor, este un spârc.

Momentan sunt fana gamei Aslavital. Da, ştiu, eu şi restul româncelor.

Aslavital lift instant chiar m-a impresionat plăcut. Preţurile din imagine sunt cele din farmacie dar în Cora sunt muuuuuuuuuult  mai ieftine, mai ales că acum sunt la promoţie. Serul e 17 lei, crema este 18 iar crema de ochi este 12 lei. Ce diferenţă, nu-i aşa?

{ 4 comments… read them below or add one }

Oana

eu mi-am luat doar serul, il aplic seara si intr-adevar ramane lipicios; in prospect scrie ca mai intai se da serul pe urma crema, dar la cum ramane serul pe fata, chiar nu vad unde ar mai intra o crema, ar fi ca o patura peste fata si atat. dimineata ma spal frumos de ce ramane pe fata (si nu se ia pe perna)si e clar ca poate 90% din ser ramane pe fata; si mai are si toti parabenii. vreau cu tarie sa folosesc produse romanesti, dar daca nu se conformeaza cerintelor noastre de consumatori cu acces la internet, nu am ce le face….elmiplantul se misc foarte bine in schimb, produsele lor anti-aging nu au ingrediente ca HA sau retinol, au mai mult vitamine si extracte din plante, dar au renuntat la parabeni si parafine la ultima generatie de produse.

Răspunde

Gabriela

Şi eu urmăresc de ceva timp produsele Elmiplant, chiar am fost plăcut impresionată de evoluţia produselor.

Răspunde

Ralu

De vre-o 3 saptamani citesc in continuu articolele de pe manie.ro, and I love it. Acum vis a vis de gama Lift Instant de la Aslavital, pentru ce grupa de varta sunt recomandate produsele? Nu de alta dar am auzit numai de bine despre ele, iar eu tot ten uscat am, dar am doar 20 de ani si nu as vrea sa obisnuiesc tenul cu produse mai „strong”..??

Răspunde

Gabriela

Fiind produse anti-rid, eu le-am folosit pentru netezirea ridurilor fine care au început să-şi faca apariţia după ce am sărit de 25-26 de ani

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: