Apă de gură Alverde

Nu ştiu ce părere au alţi oameni însă mie apa de gură mi s-a părut un produs inutil. Am şi căutat pe măreţul google unde-şi au sălaşul toate întrebările stupide şi se pare că ne putem lipsi de apa de gură atâta timp cât ne spălăm pe dinţi cu pastă şi periuţă.

Însă am luat din când în când apă de gură mai mult pentru senzaţia mentolată pe care mi-o lăsa.

Nu sunt medic stomatolog, habar nu am ce beneficii are folosirea ei dar iată cam cum este cea de la Alverde.

2013-06-16 16.08.22

Cine s-a obişnuit cu apele de gură gen Aquafresh sau Listerine va fi dezamăgit de gustul foarte slab al acesteia. Este foarte uşor mentolat, delicat, parcă-i gumă de mestecat dacă o ţii mai mult în gură. Cel mai probabil gustul plăcut şi delicat este datorat absenţei alcoolului din compoziţie. Are extract de aloe, de gălbenele, de muşeţel, ulei de mentă, florură de sodiu.

După folosirea ei rămâne o foarte uşoară senzaţie de prospeţime, cam cum simţi la vreo 5 minute după ce ai mestecat guma mentolată şi ai aruncat-o. Cel mai probabil împrospătează respiraţia dar nu cred că va simţi nimeni respiraţia proaspătă ca gheaţa.

Se consumă mai repede ca o apă de gură tradiţională, eu am tendinţa să folosesc multă la o utilizare. La celelalte foarte mentolate puneam un pic, completam cu apă şi mă clăteam aşa. Are 450 ml şi costă cam… 11-12 lei parcă.

Pe ambalaj scrie că protejează împotriva cariilor şi menţine gingiile sănătoase. Plus deja obişnuitele erori de traducere de pe etichete „a se clăti gura timp de 30 de minute”.

Ingredientele

2013-06-16 16.08.55

Nu sunt prea încântată de ea, ţinând cont că prefer pastele de dinţi super mentolate. Nu am avut nici oportunitatea de a o folosi când aveam probleme gen răni (mă lovesc de multe ori cu periuţa în gingii pentru că mă spăl pe dinţi pe fugă) să văd dacă ajută aşa că nu pot decât să descriu senzaţia la folosire.

{ 2 comments… read them below or add one }

cherry queen dee

nu am avut ocazia sa o folosesc dar stiu ca alte fete o apreciaza.
pupici!

Răspunde

Gabriela

Mie îmi plac ingredientele şi doar pentru asta am cumpărat-o însă aş fi vrut să fie mai mentolată

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: