Antiperspirant cremă Balea Sensitive

De curând am descoperit un produs care mi-a plăcut destul de mult în gama Balea Sensitive.

Nu ştiu voi prin ce chinuri treceţi vara, dar eu am mare bataie de cap cu axila. Uneori voiam să mă dau cu un antiperspirant bio doar aşa de-a naibii, pentru confortul meu personal dar eu una tare mă strâmb când ridică cineva braţul şi văd leoarcă la axilă. Cea mai mare problemă pe care am avut-o cu deodorantele (Rexona şi Nivea cu bilă) a fost uscăciunea pielii. Ştiţi cum e să ţi se jupoaie pielea la axilă de uscată ce e? Vă zic eu. Nu doare dar e al naibii de enervant! Ajunsesem să mă dau cu cremă hidratantă noaptea.

Cu chestia asta de la Balea s-a schimbat situaţia. Uscăciunea a dispărut, de protejat împotriva mirosului şi a umezelii protejează foarte bine, are un miros foarte discret şi a făcut faţă cu brio căldurilor de 38 de grade şi a rezistat şi la băile în mare.

De aplicat se poate aplica cu căpăţâna specială rotunjită, sau de ce nu, direct cu degetele.

Are 50 de ml şi m-a ţinut mai mult de o lună, am încă jumătate de tub şi sunt tare mulţumită de produs.

Preţ: vreo 7 lei şi se găseşte în lanţurile Drogerie-Markt.

{ 5 comments… read them below or add one }

Irina

On my wishlist!!!

Răspunde

nipokio

Buna,
Eu am varianta stick din gama Balea Sensitive si sunt multumita. Cand au fost caldurile alea de 40 grade vara asta am renuntat la el pt ca nu facea fata la cat transpiram, dar acum ca s-a mai racit si nu mai transpir atat de mult am revenit la el. Imi place ca are un miros discret si isi face bine treaba daca nu transpiri foarte mult.
Cand l-am folosit la inceput, la vreo 2 ore dupa ce ma dadeam cu el aveam senzatia de ud la subrat si ma gandeam ca am bluza fleasca, dar spre surprinderea mea era chiar uscata. Acum m-am obisnuit si nu ma mai deranjeaza. Cred ca e din cauza faptului ca se prezinta sub o forma mai moale decat restul deodorantelor solide de pe piata, un fel de crema solida.

Răspunde

Monica

Eu sunt super incantata de piatra de alaun. Am incercat si alte deododante naturale, bio, etc – nu m-au convins, spun sincer. Dar piatra de alaun … Bingo! … am trecut prin vara fierbinte cu ea – o singura aplicare pe zi. De fapt 2 – una dimineata si inca una seara cand ajungeam acasa de la birou, faceam un dus, ma schimbam si plecam pe ulita. 🙂

Răspunde

ella

Uite, ca de produsul asta nu stiam! Probabil si pentru ca la mine in oras nu exista DM, insa cand o sa ajung la Pitesti data viitoare, o sa il testez si eu!

Răspunde

Whisper

Si eu folosesc deo Nivea si la fel mi se jupoaie pielea de uscata ce e. Cand e cazul dau cu o crema de galbenele ca untura..pe timpul noptii.Tare bine mai prinde crema aia. In schimb deodorantele bio sunt un dezastru pentru mine,miros dupa ce le folosesc de parca nu am dat cu nimic.Mai rau, folosesc 2 deodorante ca sa scap de miros :((…zilnic….alta solutie chiar nu am gasit, sincer.Chiar nu suport mirosul ala de gorila rancezita.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: