Am încercat moaţe flexibile

Am văzut accidental pe youtube o tipă care şi-a pus nişte moaţe pe care eu le tot vedeam la chioşcurile alea de la metrou care vând de la chiloţi la cărţi de Patapievici… ştiţi la ce mă refer… locurile alea care au forfecuţă dacă ţi s-a rupt o unghie, colanţi dacă ţi s-au rupt colanţii, aţă şi ac dacă ţi s-a descusut fusta la fund… ceai calmant dacă te-ai săturat să vezi rahaturi pe facebook etc.

Am văzut în filmuleţ că sunt perfect folosibile şi se formează buclele frumos cu ele aşa că mi-am cumpărat şi eu 2 seturi. În total 12 beţe flexibile. Am luat mărimea mai mare, aveau şi un sortiment mai scurte şi mai subţiri. Astea mov din poză sunt cam cât antebraţul meu de lungi.

Este o bucată de sârmă cu căpăcele la capete să nu-ţi intre sârma-n cap (perfect sigure) îmbrăcată într-un burete dens. Îmi plac foarte mult faţă de bigudiurile obişnuite la care-mi trebuie vreo 25 că am părul prea des că aici cu 12 mi-am rezolvat tot părul.

Cam aşa arăta părul după 2 ore. Nu am avut răbdare să stau mai mult cu ele că voiam să văd cum arată părul după ce le scot. Sunt cousin It in display .

Au fost 7 lei setul de 6 bucăţi.

{ 10 comments… read them below or add one }

Ana

Arată bine rexultatul final.
Eu mi-am luat bigudiuri dintr-alea spirală, crezând că sunt bune la ceva dar se prind atât de aiurea că-ți rupi unghiile în ele. Uite așa stau nefolosite.

Răspunde

Ana

*rezultatul

Răspunde

Pinkie

Ai un par superb ..si nu cred ca este vina bigudiurilor..

Răspunde

Gabriela

L-am moştenit de la părinţi, orice îi fac tot des este

Răspunde

lili

revin cu intrebarea si aici,crema gerovital antirid e buna si pt ten gras,acneic>??Stie cineva vreuna buna antirid pt ten gras?Multumesc,lili.Am 33 ani.

Răspunde

Geo

Am luat si eu 2 seturi de-astea, am si dormit cu ele (foarte incomod) si m-am trezit cu niste carlionti foarte faini, initial gen resort, dar dupa ce-am trecut mainile de cateva ori prin par s-au asezat frumos.
Pacat ca e lenea cucoana mare, altfel chiar le-as folosi mai des.

Răspunde

Aura

De unde exact le-ai luat? 🙂

Răspunde

Gabriela

De la metrou iancului, este un magazinaş gen butic în metrou.

Răspunde

Junona

Eu le-am luat pe ale mele dintr-un butic de la metrou de la unirii cu 3lei 5bigudiuri .

Răspunde

andreea goia

Mi.am luat si eu pe rosu si sunt foarte multumita de ele 🙂

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: