Am ajuns întâmplător şi la un second-hand Humana

 

M-a dus o prietenă şi nu m-a gâtuit când am stat … mult… până la urmă a plecat şi  m-a lăsat acolo 🙂 că magazinul era cam la 2 blocuri de ea.

Dintre magazinele second-hand menţionate pe net, despre Humana am auzit că ar fi un pic mai diferit de conceptul clasic de magazin second-hand. Am auzit că hainele sunt de calitate mai bună şi că atunci când primesc marfă oamenii (a se înţelege femeile) se cam îngrămădesc.

Ce am văzut în Humana din Militari unde am fost: multe haine în stare bună şi foarte bună, câteva şi cu etichetele firmei pe ele şi preţuri…  cam 18-23 de lei tricourile şi cămăşile, rochii felurite pe toate gusturile cam de la 35 de lei până pe la 60 de lei, multe haine frumoase…fuste…blugi… chiar şi lenjerie intimă. Şi am înţeles că ar fi şi mai ieftine de atât când vor să vândă întreg lotul ca să bage altul nou, eu nu am prins chiar la începutul lotului…

Am probat vreo oră până m-a luat ameţeala şi eram cam bosumflată că multe care-mi plăceau pocneau pe mine, am ales o bluză… m-am uitat cu jind la bluzele din mătase care erau 35-40 de lei şi pentru că nu mă puteam decide ce să aleg am zis că mai bine lasă. Dar de undeva o voce îngerească a strigat: „în următoarea oră aveţi 50% reducere la toate articolele din magazin”! Ha??? M-am uitat în jur… când intrasem în cabina de probă erau vreo 4 femei în magazin, după ce s-a strigat reducerea au apărut din neant şi femei şi bărbaţi şi era un cârd de doamne care-şi umpleau braţelele cu haine şi care au ocupat apoi toate cabinele de probă. Eram ceva gen „aoleu… ce se întâmplă aici?!?” şi apoi m-a lovit inteligenţa: bluzele de mătase!!! Le-am luat frumuşel şi le-am adus acăsică după ce le-am plătit vreo 20 de lei bucata după reducere.

Iată una dintre ele.

Magazinul este mititel şi un pic ascuns la parterul unui bloc după ce treci de RDS/RCS şi farmacia Dona dar este curat şi are şi haine „de firmă”. Am văzut şi cămăşi nara camicie dar şi destule H&M, me&you, ceva zara, morgan… etc. … ce vedem prin mall-urile noastre.

Sper să mai ajung şi la cele din zona mea, mai ales că s-ar putea să am parteneră de distracţie pentru cel din Ştefan cel Mare.

Mi-au dat şi card de fidelitate (de ce nu…) şi iată lista magazinelor pe site-ul oficial cu ofertele zilei (opa, eu nu ştiam de site, l-am căutat acum când am scris). Iată-l aici. Şi ceva interesant: profiturile obţinute de pe urma comercializării acestor produse sunt folosite pentru finanţare de acţiuni umanitare în Africa.

 

 

{ 7 comments }

coco

nu stiam de ele , nu am vazut 🙂

Gabryelle's Blog

Foarte interesant magazinul, cand ajung acasa o sa il vizitez si eu!:D Mersi pentru info:*

Monica - Pisica albastra

Si eu am descoperit magazinele Humana de curand si sunt foarte incantata! Nu sunt cele mai ieftine…dar cu siguranta gasesti haine de la marci consacrate, curate si aranjate frumos, nu ca in alte magazine de genul. La sfarsitul stocului, tot in magazinul din Militari, am prins o oferta cu 4 lei orice produs. Mi-am luat bluzite de vara de la Benetton, Zara, Rainbow Connection, Debenhams.

AlinaGav.

Hmmm….o sa ma crezi nebuna dar eu nu suport mirosul de….second-hand si desi vad in vitrine o groaza de lucruri frumoase din cauza mirosului nu pot intra :(. Humana cum miroase? ;)))

Gabriela

Nu miroase 🙂

Orjen
Gabriela

Nici nu ştiu ce să zic după ce am citit… pe site când citeşti sună idilică activitatea lor ca organizaţie umanitară şi magazinele sunt foarte interesante dar într-adevăr povestea lasă un gust amar.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: