A venit Elfu’

Am  scris de curând că am luat 2 dintre seturile de sărbatori de la ELF şi au venit ieri. Setul cu 3 produse Hypershine şi setul cu 4 produse Shimmer Gloss. Primele ştiam că-mi vor plăcea, pentru că mai am unul şi chiar îmi place mult textura uşoară, aplicatorul, faptul că arată frumos pe buze… cele Shimmer au fost aşa… un bonus pe care mi l-am oferit gândindu-mă că celelalte pe care le am îmi plac.

2013-01-25 12.46.41

Pot oferi nişte impresii iniţiale pentru cele shimmer, că nu am apucat să le testez prea bine. M-au atras cele 2 culori „turbate” din set: movul şi roşul şi iniţial când le-am desfăcut nu am fost foarte entuziasmată de ele.

Ambele variante nu au prea mult produs, ceea ce-mi place pentru că mă exasperează gloss-urile care nu se mai termină. Sunt destul de subţirele, se vede şi-n poză comparativ cu ambalajul de la hypershine, ambalajul nu este cine ştie ce, un tubuleţ simplu şi-n el se vede produsul cu multe particule strălucitoare de diverse culori (roşu, albastru, argintiu). Când le-am văzut aşa sclipicioase m-am cam speriat dar nu sunt chiar aşa pe buze.

2013-01-25 12.48.18

Chiar îmi pare bine că nu sunt aşa de puternic pigmentate şi că arată chiar decent, fără să se vadă pe buze ca şi cum m-am înmuiat în borcanul de sclipici. Când le dau pe mână se văd culorile care se văd şi-n ambalaj însă pe buze intensitatea culorii se reduce foarte mult făcându-le pe toate 4 uşor de purtat. Buzele arată destul de frumos, cu aspect umed şi glossy, particulele de sclipici nu sunt prea vizibile… partea enervată este că nu iese mult pe aplicator, am băgat de vreo 7 ori în tub ca să mă pot da cât de cât pe buze, partea aia care curăţă aplicatorul de excesul de produs e cam îngustă.

2013-01-25 12.59.56

Cam aşa arată grosso modo, pentru că nu sunt în stare să folosesc aparatul foto prea bine dar m-am chinuit. Asta este nuanţa fucsia din setul shimmer dată într-un strat subţire.  Nimic înspăimântător, strălucire şi un pic de culoare. Am pus cât de mult am putut pe buze dar culoarea buzelor nu ajunge ca-n ambalaj, şi mi se pare că seamănă mult cu formula Hypershine, doar că are sclipici… şi nu o scoţi aşa uşor din tub, trebuie să îndeşi moţulache acolo de câteva ori să scoţi

Oricum, ambele variante – atât cea Hypershine cât şi cea Shimmer – au textură de gel, nu sunt opace, sunt foarte purtabile, lasă în urmă pe buze un iz dulceag… mirosul este acceptabil şi nu mă deranjează.

Pe cele Hypershine chiar vi le recomand, pentu preţul de numai 22 de lei toate 3 în setul de sărbători chiar mi se par o achiziţie bună. Culoarea mai bejulie din set face buzele un nude plăcut, rozul le dă un uşor iz rozaliu fără a pune multă culoare, iar culoarea roz maroniu are subton auriu. Sunt un piculeţ lipicioase dar sunt comfortabile pe buze, ştiu că sunt filmuleţe pe youtube în care sunt comparate cu cele de la Stila.

Planul meu este să fac un review mai detaliat la cele Hypershine şi la cel hidratant şi sa le folosesc pe cele Shimmer săptămâna asta să-mi fac o impresie mai închegată despre ele.

Oricum, înainte să le iau m-am uitat pe youtube şi am văzut acolo cam cum arată pe bot.

Dacă aveţi aceste produse lăsaţi un comentariu cu impresiile voastre, poate aveţi alte culori….

Leave a Comment

Previous post:

Next post: